N&D på Filmfest: Når boblene brister

Når boblene bristerMens finans- og kulturelite har fjonga seg med dressjakker,slips og vin til 85 kroner glasset, sitter jeg udusja og tilbakelent i enburgunderrød sofa med 23,35 kroner på kontoen og undres over hvorvidt det eraksept for å konsumere medbrakt bollepose, pinlig klar over at garderobepliktenpå Folketeateret har brakt Mikke Mus-trøya jeg fikk av mamma ut i plenum. Sammenskal vi se en dokumentar om finanskrisen.Produsent Odd Arvid Strømstad åpner aftenen med å erklære atHans Petter Moland har dykket ned i en “utrolig komplisert materie” som de har bruktet år på å gjøre “så forståelig som mulig”. Det slår meg at […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X