Girson + Drippin på Garage i Bergen

– For ikke så lenge siden hadde eg en av de her sjeldne kveldene der jeg hører en annen dj spille og blir helt satt ut, sier Girson.

– Dette va tilfelle med Drippin som takket ja til å gjeste denne kvelden.

Drippin har i de seneste årene vært en viktig katalysator både som DJ og promotør i undergrunns klubb-miljøet i Stavanger. Sammen med Dj-Kollektivet “Awsome vs Nite Site” har han blitt kåret til “Årets Klubb Stavanger 2010” av Natt&Dag. Og hatt spillejobber på alt fra Hovefestivalen, Numusic og de fleste utestedene verdt å nevne i Stavanger.
Nå har han flyttet til Bergen og blitt en ivrig produsent/remixer, startet opp klubbkonseptet MINT GREEN LEAN på Landmark sammen med DJ iLLTARIQ. Forvent store doser bassdrevet klubbmusikk, sørstats hiphop, rnb, dancehall og Bmore-club. Dette krydret med egne produksjoner, og mystiske mp3 filer funnet på tvilsomme nettsteder.

Video: Aron Eskeland.

X