Vi som er hundre

Det Norske Teatret23. februar – 7.mars Svensk-tunisiske Jonas Hassen Khemiris stykke Vi som erhundre er en forestilling om en kvinnes liv. Hovedpersonen er i de treskuespillernes skikkelse på en og samme gang 20, 40 og 60 år og har ulikesynspunkt på hvordan livet burde leves. Både små hverdagshendelser og de storeverdensproblemene diskuter hun heftig med seg selv med en stor dose humor. – Vi som er hundre kan ha flerebetydninger, sier skuespiller Kristin Grue. – Hundre som i 100 prosent, som ien av mange, eller som at vi er gamle og på vei til å dø.

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X