TURBONEGER, DROPKICK MURPHYS, TOMMY TEE og KVELERTAK i Mathallen/Fabrikken

Kjære venn! Helga etter Osloprisen erdet åpningen av Snowboard-VM og duket (som man sier) for en rekke bra konserter.Blant annet Turbonegers “comeback” med ny vokalist. Kvelertak. Tommy Tee. Etc.Vi harbillettene. Du har lyst til å dra(?).Da oppfordrer vi deg til å sende innnavnet ditt og hvilken av konsertene du vil på til konkurranse@nattogdag.nofor å være med i trekningen der du kan vinne billett til deg pluss én.Trykk HER for å se hele lineupen.

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X