The Megaphonic Thrift

Vinn billetter til konsert førstkommende lørdag!Bergensbaserte The Megaphonic Thrift er et av Norges desidert mest spennende rockeband. De albumdebuterte i 2010 med Decay Decoy til meget gode anmeldelser og spilte over 50 konserter i utlandet. Høydepunkter har blant annet vært å bli håndplukket av Band Of Horses og Dinosaur Jr. som oppvarmingsband på turneer og bli booket til bransjefestivalen SXSW i Texas for andre året på rad. Innimellom dette spiller bandmedlemmene også i blant annet Casiokids, Young Dreams og Electric Eye. 3. februar slapp bandet ny selvtitulert skive med herlig støypop i ekte Sonic Youth/My Bloody Valentine-ånd. Nå står altså […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X