RAVEDØD 2012

Opptak av Vil du bli millionær og cubansk radio begravd i lappetepper avstøy. Med sin eksperimentelle tilnærming har Tim Hecker nådd en posisjon fåandre innenfor elektronisk musikk har klart. I fjor spådde han musikkensundergang med albumet Ravedeath 1972,nå kommer han til Oslo for å ødelegge sin egen musikk. Vi tok en kort prat medkanadieren om pianokasting, islandske kirker og livespilling i mørket.Jegleste at ditt forrige album ble skapt i løpet av en sommerdag i en kirke påIsland?– Jeg snakket med en venn av meg som border (den australske musikeren Ben Frost, red. anm.) om å ta noen ideer jeghadde til […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X