Ny electropop-perle fra Sandra Kolstad

Berlinbaserte Sandra Kolstadslapp albumet “Crux” for et år tilbake som fikk oppmerksomhet både i inn- og utland. Nå er hun ute med en ny velduftende electropop-perle kalt “Right Now”- en låt som hun selv mener handler om et øyeblikks godkjennelse av forvandlig, uten å stille spørsmål, men heller omfavne stunden.Vi anbefaler lytteren å gjøre det samme med låten! “Right Now” er å få tak i på iTunes fra og med fredag - men du kan sniklytte her hos de goooode vennene dine i NATT&DAG.Frøken Kolstad spiller både tyngre og lettere electroperler på By:Larm ikveld torsdag på Mono kl 20:00, samt […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X