N&D møter Malin Kaos

Visnakker selvfølgelig om by:Larm-pressesjef, Smalltown Girl-labelboss og Vaular-førstedame Malin “Kaos”Kulseth (23). .[6] Vi erblitt advart mot denne samtalen fordi vi etter sigende kommer til å få kjørtoss. Har dere?[6] Ja, vi harhørt at du er jævlig stor i kjeften?Det har jegogså hørt rykter om.[1]Fra hvemda? Fra kjæresten din, LARS VAULAR?[6] Rett oppog ned!Ohhh. Ja,ikke sant. Ha-ha.[6] For å væreærlig har vi aldri helt skjønt hvem du er. Hvor kommer du fra? Hvor skal du?Kan du ta oss med?Hvem jeg er?Jeg er 23 år og har ramlet inn i musikkbransjen uten å egentlig planlegge detnoe særlig. Hvor jeg skal? Aner ikke. […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X