Dreamon på NATT&DAG smuglesning på Familien

Det er klart for NATT&DAG smuglesning og det på hyttediskoteket Familien i Dronningensgata. Vi er så heldige å få Dreamon på besøk - her skal det rappes, danses, og knuses hjerter i fleng, dere!Dreamon er signert på Universal og har allerede mottatt en god del kudos for sine mixtapes “Dreamix” og “Practice Makes Perfect”. Noen sier han er Norges svar på Drake - vi svarer med hvem faen er Drake?Dreamon er verdens svar på Dreamon. Sjekk ut videoene under, så henger dere med.Og ja, for at dere skal være sikre# GRATIS inngang, og alltid godpris på drikken. Kom i åttetida, […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X