YO! Big K.R.I.T eksklusivt til Pstereo!

Pstereo ser ut til å ha satt hip hop-røtter, og følger opp fjorårets The Roots-konsert med en kjempebookingRapperen og produsenten som for øvrig er ekstremt lik Saturday Night Live-komikeren Tracy Morgan, slo virkelig gjennom i fjor. Han ble for alvor introdusert til verden gjennom XXL Magazines Freshmen 2011. For de som ikke er like nerd som undertegnede, så er dette XXLs årlige rapkull der elevene er fremtidens hip hop-håp. 2011 kullet sto blant annet av Yelawolf, Kendrick Lamar, Mac Miller, Cyhi da Prynce og Big K.R.I.T. For å nevne noen.Sørstatstemning på MarinenDen UGK og Outkast inspirerte Missisippi-rapperen ga i fjor […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.