YO! Big K.R.I.T eksklusivt til Pstereo!

Pstereo ser ut til å ha satt hip hop-røtter, og følger opp fjorårets The Roots-konsert med en kjempebooking

Rapperen og produsenten som for øvrig er ekstremt lik Saturday Night Live-komikeren Tracy Morgan, slo virkelig gjennom i fjor. Han ble for alvor introdusert til verden gjennom XXL Magazines Freshmen 2011. For de som ikke er like nerd som undertegnede, så er dette XXLs årlige rapkull der elevene er fremtidens hip hop-håp. 2011 kullet sto blant annet av Yelawolf, Kendrick Lamar, Mac Miller, Cyhi da Prynce og Big K.R.I.T. For å nevne noen.

Sørstatstemning på Marinen
Den UGK og Outkast inspirerte Missisippi-rapperen ga i fjor ut gratis-mixtapen “Return of4eva”, som var på topp fem listen til flere av deltagerne i Kingsizes årlige urbane musikkoppsummering. I kjølevannet av Frank Ocean og The Weeknds Rnb-revolusjon, ga Pimp Cs arvtaker ut en mixtape som har fått alt for lite oppmerksomhet her til lands. Med egenproduserte beats og en videreutviklet sørstatsound, er det ingen tvil om at denne karen ikke kommer til å ta noen steg bakover i årene som kommer. Positiv kritikk fra alle kanter svekker ikke akkurat hypen.

K.R.I.T har samarbeidet med, og produsert for artister som Wiz Khalifa, Bun B, Curren$y, Freddie Gibbs og Ludacris. Under kan du se samarbeidet med to av disse. Om ikke denne bangeren kommer til å resulterer i så mye hopping at hele Pstereo-festivalen ender i leirras og dukker opp på Solsiden, så kan publikum like gjerne hoppe i elva på egenhånd. King Remembered in Trondheim – tok dere den eller. Ehehehe.

X