Shining + Jenny Hval på Rockefeller

SHINING + JENNY HVAL • Support: El Doom & The Born Electric • Lørdag, 7. januarNATT&DAG-favoritt Shining med visjonær Jørgen Munkeby i spissen, har i en årrekke pushet frijazzens grenser ut og inn i metallandskapet og eksperimentert med alt i mellom. NATT&DAG hyllet Blackjazz (2010) som unisont ble tatt i mot med storm og jubel av publikum og kritikere. Rett før jul ga de ut Live Blackjazz (sjekk klipp under!) som er nominert til årets Spellemannpris. Trenger vi virkelig fortelle det at Shining er et sinnsykt drøyt liveband?! Ja! Must see, som det heter.Jenny Hval, tidligere kjent under artistnavnet Rockettothesky, […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X