N&D møter Emilio Sanhueza

Emilio Sanhueza (f. 1986) er DJ og gründer bak ForeningenNabovarsel og bookingbyrået Shadow Agency. Nabovarsel har vunnet N&D-prisenfor beste klubb hele to ganger. De har også blitt et plateselskap, som gir utMachine Birds, Burning God Little og Advanced Language, blant flere.www.nabovarsel.info[6] God dag, fjorårets mann!God dag.[1] Hvordan føles det å være gårsdagens mann?Merker ingen forskjell, for åvære ærlig. Det føles helt greit.[1] På hvilken måtekan tilværelsen som vinner av Bergenprisen sammenlignes med året de missene haretter at de vinner?På den måten at man får anledning til å uttale seg om sakerman bryr seg om, men hvor like få bryr seg […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.