N&D møter Emilio Sanhueza

Emilio Sanhueza (f. 1986) er DJ og gründer bak ForeningenNabovarsel og bookingbyrået Shadow Agency. Nabovarsel har vunnet N&D-prisenfor beste klubb hele to ganger. De har også blitt et plateselskap, som gir utMachine Birds, Burning God Little og Advanced Language, blant flere.www.nabovarsel.info[6] God dag, fjorårets mann!God dag.[1] Hvordan føles det å være gårsdagens mann?Merker ingen forskjell, for åvære ærlig. Det føles helt greit.[1] På hvilken måtekan tilværelsen som vinner av Bergenprisen sammenlignes med året de missene haretter at de vinner?På den måten at man får anledning til å uttale seg om sakerman bryr seg om, men hvor like få bryr seg […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X