MED & Guilty Simpson eksklusivt til Familien

NATT&DAG-favorittene fra Stones Throw Records starterdommedagsåret 2012 med en håndfull konserter rundt om i verden. Trondheim ogFamilien er av de heldige som får muligheten til å se disse gutta live.Er du dritlei av radiohitsfra bipolare rappere som har blitt dumpa av dama? Har du lyst å rive av deg øraog sy igjen hullet fordi technobeats og nasal bærumsrap sakte men sikkertspiser opp hjernen din?Da foreslår vi at du avser tohundre kroner fra matbudsjettetog tar en midtuke-konsert på Familien. Ekte Hip HopVeteranene fra statene har en imponerende diskografi somburde overbevise de fleste. Detroit-rapperen Guilty Simpson har vært en aktivkar i gamet […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X