MED & Guilty Simpson eksklusivt til Familien

NATT&DAG-favorittene fra Stones Throw Records starterdommedagsåret 2012 med en håndfull konserter rundt om i verden. Trondheim ogFamilien er av de heldige som får muligheten til å se disse gutta live.Er du dritlei av radiohitsfra bipolare rappere som har blitt dumpa av dama? Har du lyst å rive av deg øraog sy igjen hullet fordi technobeats og nasal bærumsrap sakte men sikkertspiser opp hjernen din?Da foreslår vi at du avser tohundre kroner fra matbudsjettetog tar en midtuke-konsert på Familien. Ekte Hip HopVeteranene fra statene har en imponerende diskografi somburde overbevise de fleste. Detroit-rapperen Guilty Simpson har vært en aktivkar i gamet […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.