Årets Beste Trondheim 2011

b
a

Kjære leser,

2011 er et år alle vil huske, på godt og vondt, og i den nyeste utgaven av NATT&DAG, Årets Beste-avisa, har vi fremhevet det vi husker som godt. Det som har vært fint og kraftig, spennende og minneverdig, frekt og originalt, og selvsikkert og misunnelsesverdig i året som har passert.

Plukk opp avisa fra ditt nærmeste stativ og les om hver av de nominerte eller følg med på nattogdag.no for oppdatert informasjon i dagene fremover.

Vi har som lokalavis hentet frem og nominert kulturaktører fra alle byene hvor vi lager avis, henholdsvis Stavanger, Bergen, Trondheim og Oslo. Så om du skulle være nysgjerrig på hvem som har levert en imponerende skive i Stavanger, hvilket utested du burde sjekke ut neste gang du er i Oslo, eller hvor du burde spise i Bergen, finner du det i avisa ved siden av alle de nominerte fra Trondheim.

Stemmene telles opp fredag 27. januar kl 12:00 og vinnerne vil presenteres og feires på våre Årets Beste arrangementer i alle de fire byene.

Topp stemming!

Create your free online surveys with SurveyMonkey, the world's leading questionnaire tool.