Årets beste: cafe/restaurant

SmakverketRasmus Meyers Allé 3På Smakverket løfter små, viktige detaljer stedets brødmat langt overen standard kaféblings. Menyen er bygget opp rundt sterke gjengangere somcowboyfrokost, den avhengighetsskapende lårskinke- og chutneyskiven, ogciabatta med røkt ørret, trøffeleggerøre og flyvefiskrogn. Fundamentet av eggog fisk lå mildt i munnen mens rognperlene eksploderte på ganehvelvingen somsmå vannminer langs en skipsside. I tillegg er det skjønt å grådig kaste i segen solid utført Egg Benedict, som er altfor sjelden kost i Bergen.Smakverket kunne fort føltes i overkant trygt, om det ikke alltid haddevært en nyvinning eller to å oppdage på tavlemenyen. Her forleden valgte vi enMidtøsten-inspirert foccacia med […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.