Årets Beste: Artist / Live Act

Tre artister i tre helt vidt forskjellige sjangre har imponert ekstra mye med eget særpreg på scenen i 2011.22Magnus Børmarks merkelige vaffelblanding av numerologi, Grand Prix-gayness og progressiv rock har tatt Norge og resten av Europa med storm. Gitarvirtuosen fra Gåte fant sammen med gitarist Mats Paulsen og trommeslager Andreas Kjøl Berg, endelig en vokalist de trodde på. Etter massiv turnering i Norge og utlandet har 22 opparbeidet et spektakulært liveshow og fikk blant annet stempelet “best new band” i et nummer av den britiske musikkgiganten Kerrang. Sjangerkategorisering? 22 har definitivt skapt sitt eget uttrykk i et landskap mellom progressiv […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X