Nordnesfortellinger

Jeg har brukt masse tid på å se Richard Attenborough-dokumentarerog Youtube-klipp om hvalsang. “Nathalie Nordnes? Holder hun fortsatt på?” Slik reagerte enrelativt oppegående venninne jeg møtte på vei til Kafé Barfot for å intervjueden bergenske popartisten for noen uker siden. Og i vår omskiftelige verden dernye idoler kåres hver fredagskveld på tv-skjermen mens “de etablerte” lagermiddag til hverandre på TV Norge, er det kanskje ikke så rart hun spurte. Deter tross alt lenge siden Bylarm-suksess en gang på starten av 2000-tallet. Deter lenge siden Spellemannopptreden med Sondre Lerche i 2003, og det er mange årsiden gymnasiasten Nordnes ga ut debutplaten […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.