Nordnesfortellinger

Jeg har brukt masse tid på å se Richard Attenborough-dokumentarerog Youtube-klipp om hvalsang. “Nathalie Nordnes? Holder hun fortsatt på?” Slik reagerte enrelativt oppegående venninne jeg møtte på vei til Kafé Barfot for å intervjueden bergenske popartisten for noen uker siden. Og i vår omskiftelige verden dernye idoler kåres hver fredagskveld på tv-skjermen mens “de etablerte” lagermiddag til hverandre på TV Norge, er det kanskje ikke så rart hun spurte. Deter tross alt lenge siden Bylarm-suksess en gang på starten av 2000-tallet. Deter lenge siden Spellemannopptreden med Sondre Lerche i 2003, og det er mange årsiden gymnasiasten Nordnes ga ut debutplaten […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X