NATT&DAG møter Arild «Hulk» Haugen

Jeg skal leve ungkars- og spellemannslivet fram til jeg blir tretti. Så er det slutt.Arild “Hulk” Haugen (f. 1985 i Sirdal) vant Norges Sterkeste Mann i 2007 og i 2008. I 2009 trappet han ned strongman-karrieren for å satse på boksingen. Samme år debuterte han i bokseringen. Han slo ut latvieren Pavel Dolgovs med en rett venstre etter 45 sekunder. 2. mars i år oppdaterte Haugen sin hjemmeside med beskjed om at han ikke lenger skal fokusere på konkurransetrening, men heller “tilbringe tid med kjæreste og venner”.Snill muskelbunt: Det er ikke usannsynlig at Arild “Hulk” Haugen har mer muskelmasse enn […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X