Fandenivoldsk melankoliker

Jeg begynte å forstå at det ikke er helt på jordet det jegholder på med.Rett under overflaten på EP-aktuelle Trond Eltervaag Hansenfinnes det en del grums som med jevne mellomrom vil ut. Det var i sin tid RageAgainst the Machine som sådde denne faenskapen i singer-songwriteren. Nå tarhan konsekvensen av årevis med akkumulerte avleiringer# han går solo. Vi møter Trond på utestedet Martinique der han er dagligleder. Kulturelt sett var ikke stedet bare en synkende skute da han overtok.Den hadde allerede sunket. For lengst. Sammen med resten av staben har Trondhevet skuten, og skapt et potent utested der Stavanger-folk kan […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X