Vinn billetter til Transform

For åttende år på rad arrangeresverdensmusikkfestivalen Transform i Trondheim. Festivalen starter alleredeførstkommende onsdag 2. November omfattende av åtte konserter over fire dagermed egne tilbud for barn og eldre, temaarrengementer og utstillinger. Med fokuspå “Verden i Trondheim” og “Trondheim i verden ønsker de å hente unikekunstnere fra sine respektive land til Trondheim, mens de også bruker kunstnerefra Trondheim og Norge med utenlandsk opprinnelse eller jobber flerkulturelt.FarmersMarket – galskap satt i systemOnsdag 2. november på DokkhusetHakeslepp og overraskelser, samt storeglis og vippende rockeføtter. Med ekstrem virtuositet, skeive men catchyrytmer, er Farmers Market, dannet på Jazzlinja i Trondheim i 1991, noe å få […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.