Vil du spille på Trondheim Calling Live 2012?

Vil du spille på Trondheim Calling Live 2012? Søknadsfristen for artister og band går ut tirsdag 1. november 23.59 SHARP.

I januar arrangeres Trondheim Calling Live for andre gang, og skal vi dømme etter forrige år blir ikke dette en dårlig helg. I fjor var festivalen utsolgt, og med over 2500 publikummere og 300 folk fra musikkbransjen sier det seg selv at du som artist får valuta for din opptreden. Fordelt på fem scener på Brukbar og Byscenen spilte over 40 band, og blant disse har redaksjonen allerede vært på flere konserter med bandene i tiden etter Trondheim Calling.

Trondheim Calling snur opp ned på det meste av festivalformatet. De små bandene spiller på de største scenene, og demobandene er hovedprioritet, de blir ikke plassert på en liten pallescene bak pissoaret, som på mange andre festivaler. Så her er det gode muligheter til å få vist seg fram, selv for de helt ukjente band. Mange av fjorårets artister som spilte på festivalen gjorde sin første opptreden på proffe scener foran et ivrig publimkum. Mange av bandene ble også i etterkant booket til å spille på ulike festivaler og andre konsertscener.

Trondheim Calling er ikke bare for oss som liker å gå på konsert og drikke øl, de har også en musikkkonferanse på dagtid for bransjen og musikere, og den får alle spillende band gratis tilgang til, og som vi selv sier# det beste i livet er gratis! De lover i år et eget seminaroplegg som er direkte rettet mot kunnskapshungrige musikere, så her er det ingen grunn til å ikke hive seg rundt.

Spille i et bra band? Check Bor i Nord eller Sør-Trøndelag? Check. Har ambisjoner? Check. Søk!
www.trondheimcalling.no

X