Verksmannen

Jeg jobber med å bli mer presis nå, slik atogså folk i Oslo kan forstå tekstene mine.I “Gategutt”, TV2-dokumentaren omHaugenstua-rapper Jesse Jones, er det flere minneverdige øyeblikk: Dramatiskedrabantbyopptøyer i Sverige, Gunnar Greves energiske managerkarikatur fravirkeligheten og hovedpersonens besøk i sin tidligere fengselscelle. For meg erdet likevel noen tilsynelatende helt uviktige sekunder som har lagt seg øversti bunken av lagrede inntrykk: Omtrent femten minutter ut i filmen ser vi storedeler av Bergens musikkmiljø samlet på eller bak scenen på 5071-festivalen iLoddefjord. God, inkluderende kompisstemning overalt. Øl og vitser, før JesseJones blir tatt med bort i et stille skogholt av filmteamet for […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X