Styggvakker musikk

Hanne Kolstø oppfyller kunstnerklisjeen om å ligge i mudderet og marineres i elendigheten,for så å komme opp og skrive om det. Dritten tar hun med seg helt inn i produksjonen–Jeg føler jeg har stått og dunka hodet i en vegg i mange år nå, begynner Hanne.– Og plutselig åpnet veggen seg, og jeg ramlet inn i et rom jeg ikke var forberedt på.Så uforberedt var du vel strengt tatt ikke? Du har da fått velfortjent kred gjennom Thelma & Clyde?– Jada, det virker sånn på noen anmeldelser at folk har fått med seg det. Men det er nok ganske mange […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X