Reger, Poulenc og Lewkovitch

Christiania Mannskor kommer til Bergen førstkommende søndag. Det er et av Norges beste mannskor som nå gjester Hordaland. Konserten i Bergen er en del av korets omfattende høstturné.

Christiania Mannskor består av profesjonelle og erfarne mannssangere og dirigeres av Marius Skjølaas. Skjølaas er til daglig kantor i Trefoldighetskirken i Oslo. Kveldens konsertrepertoar er hentet fra øverste hylle med musikk av blant andre Mendelssohn, Habbestad, Reger, Poulenc og Lewkovitch.

– Hordaland er landets fremste korfylke, og Bergen står i en særstilling når det gjelder vokalmusikk. Derfor er vi stolte og glade for å kunne presentere Christiania Mannskor nettopp her, sier dirigent Marius Skjølaas.

Christiania Mannskor byr på kraftfull, klangrik og vital mannssang av ypperste kvalitet. Ensemblet holder høy kunstnerisk kvalitet og er kjent for å være et førsteklasses instrument for formidling av mannskorlitteratur. Siden oppstarten i 2009 har mannskoret gjennom sine konserter bevist at ensemblet er meget godt og velbalansert, og at det finnes et stort og entusiastisk publikum med interesse for mannskorrepertoar fremført på et høyt nivå.

Sted: Bergen Domkirke

Tid: Søndag 16.oktober kl.1800

X