Reger, Poulenc og Lewkovitch

Christiania Mannskor kommer til Bergen førstkommende søndag. Det er et av Norges beste mannskor som nå gjester Hordaland. Konserten i Bergen er en del av korets omfattende høstturné.Christiania Mannskor består av profesjonelle og erfarne mannssangere og dirigeres av Marius Skjølaas. Skjølaas er til daglig kantor i Trefoldighetskirken i Oslo. Kveldens konsertrepertoar er hentet fra øverste hylle med musikk av blant andre Mendelssohn, Habbestad, Reger, Poulenc og Lewkovitch.- Hordaland er landets fremste korfylke, og Bergen står i en særstilling når det gjelder vokalmusikk. Derfor er vi stolte og glade for å kunne presentere Christiania Mannskor nettopp her, sier dirigent Marius Skjølaas.Christiania […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X