OD-konsert på Folken

Hei, Anja! Hvordan gikk konserten på torsdag?– Konserten gikk veldig fint! Bandene og musikken var veldig bra, og det så ut til at folk koste seg! Musikerne spilte med masse energi og innlevelse, mens publikum danset og sang til.Oppsummer kvelden!– Alt i alt var dette en veldig fin opplevelse, forhåpentligvis for både band og tilskuere, - og også for oss i distriktskomiteen.www.od.noAnja Aune Selmer er presseansvarlig i Distriktskomiteen for Operasjon Dagsverk 2011.

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X