N&D møter bystyrerepresentant Erlend Horn (V)

Erlend Horn (24)er født og oppvokst på Kronstad i Bergen. Han studerer sammenlignende politikkved Universitetet i Bergen, og har vært aktiv i Studentparlamentet siden 2007.Erlend har tidligere vært fylkesleder i Hordaland Unge Venstre, leder av BergenLiberale Studenter og daglig leder i Bevar Hardanger. I september ble han valgtinn i Bergen bystyre.www.horn2011.noHei, ungfole!Gratulerer! Også bare 24 år gammel, da gitt!– Jo, takk. Takk for det.Du er den yngste ibystyret da, sant?– Nei. Jeg tror det er noen 18-åringer som er kommet innogså. De ble kumulert inn fra 30. plass og sånn. Jeg mener vi teller trettenstykker under 25 år. Men jeg […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.