Kosmo+BIMF

Kosmo og BIMF (Bergen internasjonale Musikkfestival)samarbeider i år om en klubbhelg. Programmet er slett ikke så verst, altså:TORSDAG 27. oktober:Action Man & Verk (live) + DJ PeeWee Action Man & Verk er to av de mest velrenommerteundergrunnsrapperne vi har her i byen. Vi har Verk,som nettopp har sluppet albumetBaby Blue,på coveret til avisen som erute i stativene nå. Action Man slipper album senere i år, eller tidlig nesteår. DJ PeeWee er fra V-Rommet (kollektivet rundt Verk).FREDAG 28. oktober:Bjørn Torske Live + Leca & Kahuun Bjørn Torske kommer med fullt band og gjør et livesett.Ringrevene Leca og Kahuun står for DJ-oppdraget. […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X