Ekkofestivalen 2011

Ekko er igjen ved veis ende. Igjen et gjennomført arrangement både musikalsk, logistisk og i feeling. Jeg syns i hvert fall det. Strobelys, røykmaskiner, svarte gardiner, hvite laken, synth, gitar, støy, vokal og feststemte mennesker. Alltid en glede, Foreningen Ekko. Kort omtaleMachine Birds: Fint og tidsvis veldig bra, men Gud Bedre man blir litt lei av de simple tekstene om ekskjærester etter en time. Baertur: Kort, fengende og energisk. Tøft.Planningtorock: Litt feil sted, men kult band.WHITE: Veldig bra musikalsk, dessverre følte jeg ikke set-upen gjorde at man fikk nyte musikken så mye som man skulle ønske.Holy Other: Kanskje ikke verdens […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.