Robyn til UKA

Hele Scandinavias pop-yndling Robyn er klar for UKA sammen med John Olav Nilsen & Gjengen, og med dette begynner Uka å få et ganske sterkt program.De fleste kjenner storyen til Robyn: Etter Do you really want Me" i 1995 har det gått en vei, og det til topps. Etter "Body Talk"-albumet som nesten bare fikk seksere på terningen i 2010 har det ikke vært stille et sekund rundt artisten som har vært verden rundt etter dette. De fleste musikkinteresserte i Trondheim fikk oppleve Robyn på Pstereofestivalen 2010 hvor hun tok hele Marinen med storm.John Olav Nilsen & Gjengen sørger for […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X