Møt Eirik Lyster

Jeg hadde ingen karriere da jeg ble født, liksom.Fødtsånn eller blitt sånn?“Ingen kan lære deg å bli kunstner”, sier Eirik Lyster. Forden unge Stavanger-kunstneren går kunsten hånd i hånd med selve livet. – Jeg er jo bæreren av alt jeg holder på med. Hvorfor ikkevise det?Den svarte neglelakken, den svarte ringen, sløyfa, glitteretrundt øynene og jakken. Alt var på plass da Lyster stod foran speilet dennemorgenen. Så var det denne hatten da. En slags offiserhatt, muligens avøstblokk-opprinnelse. Skal, skal ikke, skal, skal ikke … Selv om mye går i svart i dag, inkludert hatten, er det utentvil en av de […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X