Crystal Fighters klare for å gjøgle på UKA

b
a

Det er ingen tvil om at UKA-gjengen 2011 har tatt frem den elektroniske dansefoten# Nå er britisk/spanske Crystal Fighters klare for å sette prikken over i-en i Oktober. For er det noen som har høstet gode kritikker i år så er det Crystal Fighters for debutalbumet “Star Of Love” – et album det er eksperimentert med de fleste sjangre: fra alternative folk og indie til spanish’ eighties punk til electro hvor det hele toppes eventuelt bunnes med dubstep.

Selv om noen av de er britiske, ble Crystal Fighters til i Spania, og derav er det naturlig med den baskiske sounden# gjøglete og fargerikt i form av akkustiskgitar, trommer og baskisk folklore. Vi er kjempespente, da flere anmeldere ga “Star Of Love” terningkast seks – men som publikummer på Øya 2011 fikk undertegnede selv en følelse av å være på Rednex-konsert. Det trenger jo ikke være negativt..

UKEsjef Tore Lie Falkenberg er svært fornøyd med bookingen av Crystal Fighters.- Jeg vil anbefale alle å få øynene opp for dette bandet. De har et svært spennende uttrykk,og plata deres er full av gode låter. Jeg er sikker på at Trondheims-publikummet også vil laseg sjarmere, sier Falkenberg.

I tillegg til Crystal Fighters er David Guetta klar for å fylle opp Dødens Dal med bacardi razz, dutch og electro house mens bikkjefar Snoop Dogg, fantastiske Antony & The Johnsons med Kringkastingsorkesteret, Sivert Høyem og Melissa Horn blant annet skal fylle opp Det røde ovale huset ved Nidelva. Og med alt dette viser Uka at de har et komplekst og spennende program for oktober.

Vi tar med oss vår egen favorittgjøgler Sveinung Sundli og setter av den 9. oktober i kalenderen!