NATT&DAG møter Harald V. (Hove)

Harald Victor Hove (f. 1983) er Bergens byråd for kultur,kirke, idrett og eierskap. Før det var han byråd for finans, konkurranse ogeierskap. Hove var andre nestleder i Unge Høyre 2004–2006, og har tidligerevært leder i Hordaland Unge Høyre og Bergens Unge Høyre. Han var politiskrådgiver for byrådsleder Monica Mæland i perioden 2007–2009. Leser daglig: BA,BT, Aftenposten og Dagens Næringsliv. VG og Dagbladet på nett. “Også leser jegKlassekampen, ikke lederne, men de er flinke til å følge opp konflikter iutlandet når VG – altfor tidlig – slutter å skrive om dem.” Ser på: Mad Men,Simpsons, Family Guy. “Prøver å skape en […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X