Retrorikk #26

Velkommentil den månedlige Retrorikk-spalten, der jeg anmelder nylig utgitte retroplatersom kanskje ikke er kjent for folk flest.QueenNews of the World – Deluxe EditionJazz – Deluxe EditionThe Game – Deluxe EditionFlash Gordon – Deluxe EditionHot Space – Deluxe EditionDeep Cuts 2 (1977-1982)(ISLAND/UNIVERSAL)Queensreutgivelsesserie fortsetter med fem studioalbum fra 1977-82 som har 5-6bonuskutt hver. Samtidig gis det ut en samling med 14 godbiter fra dem, DeepCuts 2, der singler er utelatt. Coverheftet har tekstene og korte,velskrevne liner notes. De fem andre albumenemangler dessverre liner notes, men de har bonusdisker og coverhefter medtekster og sjeldne bilder. News of the World (1977) er mest kjent […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X