Oslo Darkness

Oslo, vår kjære by Oslo, kommer aldri til å være den samme igjen.Redaksjonen satt intetanende på kontoret i Nedre Slottsgate, kun få meter unna Regjeringskvartalet, da bomben smalt klokken halv fire på fredag. Utenfor vinduene i fjerde etasje regnet det knust glass fra en bekmørk himmel, fylt av svevende papirer og andre ukjenbare gjenstander. Lukten av svovel sendte oss umiddelbart ut i gatene i Grensen, allerede packed med folk. Kritthvite ansikter. Overalt.Strømmen førte oss videre mot Regjeringskvartalet. "Hva faen er det som har skjedd?!" Hundrevis av mennesker hadde tatt frem iPhonene sine og filmet scenariet i skrekkslagen frykt. Andre valset […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.