Oslo Darkness

Oslo, vår kjære by Oslo, kommer aldri til å være den samme igjen.Redaksjonen satt intetanende på kontoret i Nedre Slottsgate, kun få meter unna Regjeringskvartalet, da bomben smalt klokken halv fire på fredag. Utenfor vinduene i fjerde etasje regnet det knust glass fra en bekmørk himmel, fylt av svevende papirer og andre ukjenbare gjenstander. Lukten av svovel sendte oss umiddelbart ut i gatene i Grensen, allerede packed med folk. Kritthvite ansikter. Overalt.Strømmen førte oss videre mot Regjeringskvartalet. "Hva faen er det som har skjedd?!" Hundrevis av mennesker hadde tatt frem iPhonene sine og filmet scenariet i skrekkslagen frykt. Andre valset […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X