NATT&DAG møter Snorre Valen

NATT&DAG dro med seg SV’s nyesentralstyremedlem Snorre Valen ned i en kjeller for å snakke om politikk.Gutten med den pene dialekten og den rene pene SV-huden ble ikke engasjert førvi begynte å snakke om fotball, noe som passet oss bra, siden vi ikke haddegjort hjemmeleksa vår på politikken[6] God dag Snorre, så hyggelig å se deg! Du var jonettopp på hele Norges Nytt På Nytt – og klarte deg fint, du var jo ganskeartig!Synes dere det?[6] Ja absolutt. Men skrev du vitsene dine selv?Nei, jeg skrev de ikke, det meste somble med var på impuls, men alt er veldig regissert, […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X