Motens DNA

“Sommerfuglen holder seg nærme byttet. Han bruker lang tid på å nærme seg dets naturlige habitat, og utførerkun jobben når han vet at byttet er i en forsvarsløs posisjon. Han dreper kun kjente karakterer av høy rang, og utfører maks én jobb i året. Han er kontinentets best betalte leiemorder. Sterkeste sider: planlegging og tilpasningsdyktighet. Favorittvåpen: plastpose, skrutrekker eller bilbombe. Yrkesalibi: levemann.”Hun så imponert bort på meg. Jeg fortsatte å fortelle om mitt neste oppdrag. En hotellkonge i Chamonix måtte fordufte, og jeg hadde fått oppdraget. Jeg følte meg som en ekte Don Juan der jeg lå og lirte av […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X