INFERNOFESTIVALEN

INFERNOFESTIVALENVi har sagt detfør, men Infernofestivalen er så fryktelig mye mer ennskinnfrakker ogMatrix-briller. Fordommer satt til side gleder det oss stort at åretsfestival ser ut til å bli den beste på mange år, og det takket være betrakteligskritt opp fra en haltende resilkulertog passeuinterresant booking til et spennende og friskt nivå mange har etterspurt ogsavnet. Aller mest er det nok mange som gleder seg til å se ringreven BobbyLiebling og Pentagram for første gang i Oslo etter at bandet startet opphelt tilbake i 1971. Et av fossilene fra death metallens gullalder, NewYork-baserte Malevolent Creation, spiller også i landet for aller […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.