NATT&DAG møter Brobyggeren fra Evigheten

Som en bro over trøblete vannEn barneskoleversjon av Stanislavskijsmetode pluss en okkult vandrestavfra NRKs kostymelager delt på en peppermakrell og en Mana-juice ganger Thomas Seltzer med pusteøvelser er lik NATT&DAGs intensivkurs i optimisme.Brobyggeren fra Evigheten er aktuell på debattprogrammet Trygdekontoret hver tirsdag kl 21:30 på NRK3.Thomas (går inn i karakteren): Tretten tusen trassige trolltrillinger trillet tretten tusen trommetrinne trantønner til Trojas trylleteaters trappetrinn. Det var tolv år i Steinerskole i én setning det. Verbal trolldeig, si.[6]How’s it hangin’, bro?– Det går bra. Det er kaldt. Men temperaturen vil etter hvert stige – også i intervjuet.[1]Hvem er du?– Jeg er en […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X