And You Will Know Us By The Trail Of Dead

…And YouWill Know Us By The Trail Of Dead + special guest: Rival Schools

Det er vanskelig å beskrive…And You Will Know Us By The Trail Of Dead uten å anvende superlativer og nårdet dessuten er klart for ny konsert kommer endog banningen fram i lyset# Fyfaen så bra at bandet med det lange navnet er tilbake i Oslo og Rockefeller den5. april 2011! Det er få band som kan mane fram så mange følelser som Trail OfDead uten å være fylt av glede. Det er vakkert, episk og storslagen rock!

Bandet, som med forrige albumet brøt med plateselskapet sittog på mange måter gikk tilbake til røttene sine, er i februar tilbake med etnytt album, “Tao of the Dead” på sitt eget selskap Richter Scale Records.Første singelen “Summer of all Dead Souls” kommer allerede 29. november.

…And You Will Know Us by the Trail of Dead ble startet i Austin, Texas,1993 og fikk sitt gjennombrudd med sitt tredje album Source Tags & Codes2002.

Som det ikke var nok medTrail Of Dead, har de også med seg Rival Schools som specieal guest. Medtidligere frontmann fra Quicksand og Gorilla Biscuits i spissen, gitaristWalter Schreifels, er Rival School proppfulle av mer eller mindre kjente navnfra New Yorks post-hardcore scene. Rival Schools spiller melodisk men likefullt ekstremt kraftfull rock’n’roll, samtidig som de overrasker med svært såfengende riff og rytmer!

Dette blir ballefett! Send mail til konkuranse@nattogdag.no med subject TRAIL, så sees vi.

X