Vusikker sex

VU: OFFISIELT AFTER-PARTYSTED UNDER OFW

Perioden 15. – 18. februar.

Det er lett å gjøre narr av Oslo Fashion Week, på same måte som det er lett å gjøre narr av hva som helst. Men for hver Fam, B-kjendis eller, gud bedre, kulturkjendis tilstede# er det ett par hundre modeller av begge kjønn som bare henger rundt, sipper champagne og kjeder seg. Og det er her du, lille romanseridder, kommer ridende inn på din hvite hest. Trekk frem den mest nørde interessen du har – 70-talls funkskiver fra Benin, paragliding, Kyoto-skolen – og kast ut, som et håpefullt fiskenøre, en samtale om nevnte tema. Om lykken smiler, blir nettopp din hjemmespikka syntese av zenbuddhisme og peanøttsmør, det reddende fyrtårnet i en tykk tåke av posisjonering, nettverking, sosialisering og annet stupid horeri. Lykke til med å være bedre enn alle mennesker som går ut på byen i Oslo og med å få med dama over her med deg hjem.

X