The Roots klare for Pstereo

b
a

Pstereo forteller oss nå hvem som er sjefen på festivalfronten i Midt-Norge. For den eldre guttegjengen fra Philly# The Roots har de fleste kjennskap til, gjennom noen av de hele tolv albumene de har sluppet. Med en fartstid på hele 24 år har de servert alt fra neo soul, hip-hop, funk og til tider noe jazzete rock som har gått rett hjem til mannen i gata, og nummer 1-hiten, den evige landeplageren og alle dj’s guilty pleasure “The Seed» kan sies å være soundtracket i livet til de fleste. På skrytelista over featurings kan de skilte med Erykah Badu, Common, Mos Def,Styles P, Talib Kweli,Jazzy Jeff, Beanie Siegel og Pharoae Monch, og det er jo helt greit.

The Roots startet med Malik B og to kamerater i 1987, men har hatt endel utskiftninger som tiden er gått. Per dags dato skilter de med sju stk! Grammyer har de også plukket med seg ofte, og det siste albumet fikk de hele tre stk for.

Matrosene på Marinen markerer seg nå som Midt-Norges største pop/rock-festival med The Roots på plakaten – et av verdens aller største liveband. Så da gjenstår det å se – om sju menn fra Philly klarer å overgå det én stk svensk jente klarte å gjøre i fjor.