MARSTRAND VOLUM III

MARSTRAND VOLUM IIIBlack Box, 25. februar – 5. marsFor tredje året på rad arrangeres Marstrand-festivalen – en akkurat passe smal scenekunstfestival – på Black Box. I år som før er både norske og internasjonale friteatergrupperrepresenterte. Fra England kommer gruppen Forced Entertainment, et kompani som har holdt koken siden midten av 80-tallet. Forced Entertainment regnes som pionerer innen britisk avantgardeteater. Teaterkompanietbaserer forestillingene sine på én grunnleggende tematikk: hva teater og performance kan si om samtiden. De kommer til Oslo med forestillingen Void Story, hvor to karakterer geleider oss gjennom restene av en moderne kultur. Oppsetningen fremføres som om det var et […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X