Kunsten å gå bakveien

Hei kjære leser! Her er en steg for steg guide til hvordan du effektivt penetrerer den trange bakveien på Oslo Fashion Week.

BRUK HODET

De fleste fashionistaene er enige i at bakveien kun fungerer dersom man er veldig desperat, og ser helst at man har en invitasjon og et sete med navnelapp. Trikset er å føle seg i modus for å prøve noe ekstra frekt.

VÆR FORBEREDT

På mange nettsteder står det at man bør ta klyster før man entrer den røde løperen# tull. Gå på toalettet før du håndhilser på fiffen og vask deg godt på hendene – det holder i massevis.

TENK ALTERNATIVT KOSTYME

Til han: sjokkrosa one-piece, Vaular-sveis og Raybans og high-fives.
Til henne: klassisk/ rocka. Piff opp antrekket med tunge boots, spennende stiletter eller store statement-smykker. Har du ikke utseende med deg, tenk vågal, rar, sprø og krejsi fargesprakende. Tre på deg en kjøttbukse, blomstrete
alien-boots, bodypaint på overkroppen, bleika pottesveis/halvskinna og en cupcake på hodet som prikken over ehhh’en.

SLAPP AV

Mange vil oppleve Oslo Fashion Week som smertefullt
de første gangene, men dersom dere gjør det riktig trenger det ikke gjøre så vondt. Det viktigste er at du selv har lyst til å prøve, og at du føler deg trygg på din partner in crime.

SKRITT FOR SKRITT

Når dere er klare for å prøve dere, la kvinnen ta hele og fulle styringen. Slik kan hun føre mannen inn noen centimeter om gangen, kanskje trekke ham ut og deretter føre ham enda litt lenger inn, helt til dere begge er inne i Kongressenteret.

LES OG LÆR

Mange bekymrer seg likevel for at det skal komme “uhumskheter” av pesende bransjepenetrering. Men sannheten er at jo mer dere vet om hvordan motebransjen fungerer og hva som kan skje, jo tryggere vil dere føle dere i situasjonen.
Gå inn på www.oslonights.no for inspirasjon.

VIKTIG HYGIENE

Infeksjoner og irritasjoner etter moteuka fjerner litt av gleden ved å kile seg inn på Kongressenteret. Ha milde og nøytrale våtservietter for hånden

X