Ut av løvens hule

Fire år etter Dizzy Kiss kommer omsider The LionheartBrothers med Matters of Love and Nature, resultatet av et band i eksistensiellkrise.For å komme ut av den har løvebrødrene beholdt Brian Wilson,mendiscokulen måtte byttes ut med lasersverd, forteller Marcus Forsgren.The Lionheart Brothers ble grunnlagt i 1998 av MarcusForsgren og Fred Gerhard Strand i Klæbu utenfor Trondheim. Bandet består i dagav Marcus Forsgren, Morten Øby, Audun Storset, Frantz Jørgen Andreassen og FredGerhard Strand. I 2007 gav bandet ut albumet Dizzy Kiss til gode anmeldelser ogen nasjonal hype. Låten “50 Souls And A Discobowl” var den tredje mest spiltelåten på P3. Bandet har […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X