Kjærlighetssyk californiapop og himmelhøy supersvenske

Pstereo feirer 5år, og vi i Natt & Dag har allerede begynt å glede oss til august! Før jul kunnede gi oss en forsmak på årets line-up, med Team Me, 22 og Kråkesølv, og i dagslapp de to nye band# Best Coast og The Tallest Man On Earth. JA JA JA sa vi!California-indiepopperne Best Coast leverte i august et av tidenes bestesommeralbum, og endte bla. året med å bli kåret til årets beste nye band avNME. En eksplosjon av kjærlighetssykhet, vestkystsol, lofi støypop,60-tallsvibber, katter, fuzzgitar og California. Svenske Kristian Matsson, også kjent som The Tallest Man On Earth, har blittomtalt […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X