Årets skive 2010

Hvem ga ut årets beste skive i 2010? Et spacepop-band på vei mot sola? En morsmålsrapper? Eller kanskje et obskurt punkband fra helvete? Stem på den du mener fortjener prisen for årets feteste album.POW POW - Last Days On EarthDebuten Leaving Las Palmas fra 2007 var en flott affære med dets eksotiske rytmer, lettbente krautrock og naivistiske postrock, men fremstod i sin korthet som en helt streit homage til John McEntires Tortoise. Så skjedde det noe. En trailer med alskens synther og elektroniske duppeditter ble hentet inn for å komplimentere lydbildet, utvide horisonten som det heter. Og med det skapte […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X