Årets kunst 2010

OSLO ///Dortmund BodegaDen gode Bodega leverer varer på løpende bånd, i 2010 regelrett sprutet det ukentlige utstillinger ut av galleriet. Bodegaen har etter hvert etablert seg som en viktig visningsplattform og arena der mange talenter og garvede kunstnerskap får vist seg frem for et blandet publikum. Av alle ting triller nå over én million kroner inn i den lille kneipa siden Norsk Kulturråd i 2010 vedtok å dele ut 5.3 millioner i et prøveprosjekt der de over en treårsperiode søker å styrke og profesjonalisere kunstnerstyrte visningssteder.Gardar Eide Einarsson2010 var året for den hittil største Gardarmanifestasjonen i kongeriket Norge. I mellom […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X