Retrorikk #22

Velkommentil den månedlige Retrorikk-spalten, der jeg anmelder nylig utgitte retroplatersom kanskje ikke er kjent for folk flest.TheWhoLive at Leeds - 40th Anniversary Ultimate Collectors' Edition(POLYDOR/UNIVERSAL)Etav tidenes beste livealbum er nå kommet i en utvidet luksusutgave. Man skulletro at Deluxe Edition fra 2001 var nok, for der fikk vi for første gang hørehele Leeds-konserten fra 14. februar 1970. Tretten av låtene besto av gamlehits, albumfavoriter og legendariske liveversjoner av coverlåtene “YoungMan Blues” og "Shakin' All Over". Et annet høydepunkt var“My Generation”, som varte et kvarter takket være mye improvisering.I tillegg besto disk 2 av 20 låter fra 1969-albumet Tommy. Året etterdroppet […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.