En rampete julestjerne

De aller fleste nordmenn har et forhold til Sonja fra Reisen til julestjernen. Hvordan er det å tolke en rolle så mange kjenner til og har en formening om? Vil du følge eller bryte konvensjonene?– Jeg opplever det som veldig todelt. På den ene siden handler det om å konservere en rolle, om å innfri forventninger. På den andre siden er jeg nødt til å finne min egen Sonja. I starten av prøveperioden fikk jeg utlevert en video fra den forrige forestillingsrekken, med beskjed om å innstudere den nøyaktig samme regien. Der hun som spilte Sonja før meg snudde seg […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X