ALTERNATIV JULEFEIRING

"SVARTESTE NATTA I MANNS MINNE"Skulle du få nok av mat og familieliv på julaften fortvil ikke da Podium holder alternativ julefeiring og utstillilng med nærmere 60 kunstnere. SVARTESTE NATTA I MANNS MINNE eller S.N.I.M.M er forøvrig et samarbeid mellom Podium og Galleri Knekt v/Mickael Marman, Christian Tony Norum og Snorre Hvamen.PODIUM / 24.12/ klokken 21.00 -Dj.Seth Boogie spiller fra ca. kl. 22:00Det vil bli servet gløggbaserte drikker som Gløsh, Schløgg osv.(Podium ligger i Hausmannsgate 34) Utstillere:Ann Cathrin November HøiboThomas KvamAmir Wolfgang Amadeus HafiziAnders Dahl MonsenAnders NordbyAnja CarrArild TveitoAurora PasseroCamilla Steinum Christian BouldChristian HennieEmma TrytiTareq TrytiTordis Hennie TrytiChristian Tony Norum SætherEirin […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.